به گزارش خبرنگار مهر، اسفندیار اختیاری، ظهر شنبه در نشست صمیمانه فناوران و مدیران شرکت های دانش بنیان و نوآفرین با محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس جمهور با انتقاد از عدم اجرای قانون شرکت های دانش بنیان اظهار داشت: قانون شرکت های دانش بنیان در سال ۸۸ در مجلس تصویب شد و چهار سال طول کشید تا آیین نامه داخلی آن نوشته شد.
وی عنوان کرد: این قانون خیلی پیچیده نیست ولی اعتقاد دارم بخش زیادی از بدنه دولت هنوز این شرکت ها را باور نداشته و اعتقادی به عملکرد آنها ندارند.
اختیاری تاکید کرد: مجلس با یک یک بند در این قانون، شرکت های فناور را از مالیات معاف کرد اما این بند قانونی فقط در برنامه توسعه سوم اجرا می شد و اکنون وزارت اقتصاد، از آنها مالیات دریافت می کند.
نماینده زرتشتیان ایران در مجلس بیان کرد: شرکت های دانش بنیان یا باید خودشان کار کنند یا دولت باید برای آنها کار ایجاد کند و اگر قانون اجرا نشود، دولت باید به فکر ایجاد شغل برای تعداد زیادی فارغ التحصیل دانشگاهی باشد.
وی با تاکید بر اینکه قانون شرکت های دانش بنیان، ۱۳ ماده شفاف دارد، افزود: با وجود ایان شفافیت، هنوز بخش قابل توجهی از این قانون اجرا نشده است.
اختیاری با اشاره به نیاز پارک علم و فناوری به ۷۰ هکتار زمین عنوان کرد: تنها اتفاقی که باید رخ دهد این است که این زمین باید از وزارت مسکن و شهرسازی به وزارت علوم واگذار شود اما ۱۲ سال است که برای تحقق این امر التماس می کنیم اما هنوز به نتیجه ای نرسیده ایم.
نظر شما